top of page
PERSONAL SÖKES
Ledig tjänst i Nora!

Har du eftergymnasial ekonomiutbildning och erfarenhet av boksluts- och deklarationsarbete? Kanske har du även erfarenhet av löner (extra plus)?

Då kanske du vill bli en i vårt gäng när vi nu söker en medarbetare till vårt kontor i Nora - med lokaler i mysiga Bryggeriområdet?

 

Hos oss jobbar vi med högt kvalitetstänk, moderna IT-lösningar och gärna så digitalt som möjligt. Vi vill erbjuda våra kunder hög kompetens och utbildar oss givetvis löpande för att hänga med i samhällets utveckling med lagar och regler inom vår bransch. Till största delen arbetar vi på kontoret men det finns även möjligheter att jobba ute på plats hos en del av våra kunder.

Arbetet är självständigt och flexibelt men det krävs stort ansvarstänk. Vi handskas med stora förtroenden från våra kunder! Vi ansvarar för egna kunder men hjälps åt när det uppkommer tveksamheter eller om arbetsbördan blir för stor. Alla anställda hos oss är lika viktiga, och det är enormt viktigt att du känner att du är ”en i gänget”. Här arbetar vi tillsammans!

Tjänsten är på del- eller heltid, med tillträde så snart som möjligt.

Låter det intressant – tveka inte att höra av dig till Anita Ristiharju, 070-789 48 42 eller anita@klaraswar.se

bottom of page